Szűrés

A(z) okos szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Okosszemüveggel válnak láthatóvá a rákos sejtek

2014. február 14. -

Az orvostudomány is igyekszik kiaknázni az okoseszközökben rejlő lehetőségeket. A Washingtoni Egyetem kutatócsoportja fejlesztett ki egy olyan szemüveget, mely a rákos sejteket láthatóvá teszi a sebészek számára, ám a megoldást egy ideig csak tesztfázisban használják majd.

Tovább

A HTC is belekóstol a hordható kütyük világába

2014. február 7. -

Már tavaly felröppentek a hírek, hogy a HTC hordható eszközökkel rukkolna elő idén. A Bloomberg interjúra alapján a pletykák igaznak bizonyulnak, és a vállalat már az ünnepi szezonban piacra dobja újdonságait.

Tovább

A dioptriás lencséket is támogatja a Google Glass

2014. január 29. -

A Google Glass piacra kerülése óta előkerült már a dioptriás lencse terve, amelyet nemrég a vállalat is megerősített. Most azonban nem csak a terv, a megoldás is bemutatkozott. Akik már korábban megvásárolták, ingyen lecserélhetik modelljüket.

Tovább

Második generációs okosszemüveg az Epsontól

2014. január 17. -

Az Epson bemutatta az első, akár útközben is használható, virtuális valóságot (Augmented Reality - AR) megjelenítő készülékét, a Moverio BT-200 szemüveget. A második generációs, átlátszó, binokuláris okosszemüveg várhatóan 2014. májusában kerül kereskedelmi forgalomba 699 eurós becsült kiskereskedelmi áron.

Tovább